Indomo LAB

Even gezellig met anderen of juist lekker alleen in een prettige omgeving plaatsnemen en genieten van een maaltijd. Het is een belangrijk belevingsmoment waar iedereen op z’n tijd naar uitkijkt. Nadrukkelijk noemen wij het een belevingsmoment, omdat de maaltijd meer is dan een hapje eten. Elk maaltijdmoment, of het nu gaat om een maaltijd in een bedrijfsrestauratieve functie of in de gezondheidszorg, moet een geniet moment zijn, vinden wij.

De aard van het belevingsconcept kan divers zijn. Indomo kan bij elk gewenst concept, dankzij onze jarenlange kennis en ervaring, de juiste sfeer oproepen in elementen als servies en presenteermateriaal. Daardoor ontstaan unieke belevingsconcepten die zich opvallend onderscheiden. Zo kunnen uw gasten lekker genieten terwijl Indomo u alle zorg uit handen neemt, zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: uw gasten optimaal bedienen.

In ons Indomo LAB in Hengelo presenteren wij de nieuwste trends op het gebied van tafelpresentatie, keukeninrichting en buffetopstelling. Trendy serviezen, prachtig bestek en glazen die uw presentatie afmaken. Als cateraar kunt u uw eigen opstelling samenstellen met onze collectie buffetpresentatie. Ruime keuze zowel voor horeca catering, bedrijf restauratief of events, een inspiratieruimte vol ideeën om uw concept vorm te geven.

Oude herinneringen herleven in onze reminiscentiekamer. Reminiscentie bestaat uit het bewust ophalen van herinneringen. Door middel van materialen, muziek en foto’s worden herinneringen gestimuleerd bij betrokkenen en kunnen zij hierover vertellen. De ouderenzorg maakt veel gebruik van dit fenomeen. In ons Indomo LAB hebben wij als voorbeeld een reminiscentiekamer ingericht, waarbij ons kleinschalig wonen servies en -materialen worden gecombineerd met een herkenbare inrichting.

U bent altijd van harte welkom, de koffie staat klaar en wij bieden u en uw collega’s graag een lunch aan. Wij verzoeken u wel om uw bezoek vooraf aan te kondigen zodat we alle tijd voor u hebben.

Afspraak maken