Ja, stuur mij de muismat toe!

Elk jaar vragen wij aan de teken- en schildergroep van Dagactiviteitencentrum Pluryn om een kunstwerk voor de nieuwe muismat van AKB.nl te ontwerpen. Na beoordeling van de werken kiezen we er één uit die vervolgens op de muismat wordt afgebeeld. Voor elke muismat die we laten produceren doneren we € 1,00 aan Pluryn.

De afbeelding op onze muismat 2017 is een acrylverf schilderij en ontworpen door Cora Reuver. Zij gaf het de titel "Microfoonchip."

Op onze facebook pagina hebben we alle muismatten verzameld. Door het volgen van de timeline ziet u ze alle vijftien. ‘Like ons’ op onze Facebook-pagina Onder de ‘likes’ verloten wij het originele, ingelijste kunstwerk van de muismat van 2017.

Voor meer informatie, download de leaflet over Pluryn & AKB.

De muismat is beschikbaar voor relaties van AKB en hun werknemers zolang de voorraad strekt.

AKB en MVO

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de bronnen van onze aarde. Zowel ecologisch als sociaal. Bij alle producten en diensten die we bieden vragen we ons af welke gevolgen zij hebben en hoe we ongewenste gevolgen kunnen beperken of compenseren. We streven daarom naar slim verbruiken. En daar betrekken we ook onze klanten en sociale omgeving bij. Het ondersteunen van de kunstwerkplaats FrontaalKunst past binnen die filosofie.