Webwinkel

Pinti

Test

  • Ischia

    Ischia

    Model Ischia wordt geproduceerd in Europa. De vorken en lepels zijn van 18/10 hoogglans en 2,5mm dik. De messen zijn gemaakt van AISI420, een hoogwaardig staal met minimaal 18% Chroomstaal. Messen kunnen niet van 18/10 zijn, dan zijn ze niet scherp en hard genoeg om te snijden. Messen van Ischia zijn uitermate geschikt voor gebruik in de foodservcie.

  • Rosa

    Rosa

  • Synthesis Mystique

    Synthesis Mystique

    Synthesis Mystique is een bestek dat geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Het heeft een klassiek ontwerp met zachte afgeronde lijnen en ligt comfortabel in de hand. Door de gezandstraalde afwerking heeft dit bestek een elegante, matte afwerking. De messen zijn gesmeed uit één stuk roestvrij staal en hebben een getande snijkant.

  • Palladium Mystique

    Palladium Mystique

    Palladium Mystique is een bestek dat geschikt is voor zowel dagelijks gebruik als voor speciale gelegenheden. Het heeft een klassiek ontwerp met ronde lijnen en ligt comfortabel in de hand. Door de gezandstraalde afwerking heeft dit bestek een elegante, matte afwerking. De messen zijn gesmeed uit één stuk roestvrij staal en hebben een getande snijkant.

Betaalmogelijkheden.2022

Alle genoemde prijzen zijn excl. BTW en verzendkosten. AKB.nl levert aan professionele gebruikers.
Zie voor meer informatie onze Webwinkelvoorwaarden.